Samma jävla skit

Innan 11.00 idag hade jag redan hunnit trycka i mig 1100 kalorier i form av:

1 ciabatta med smör och ost (450 kcal)
70 g soyachips med rödlökssmak (200 kcal)
350 g blåbär (200 kcal)
Tuggummi (50 kcal)
2 äpplen (200 kcal)

Efter mitt inlägg i natt tryckte jag i mig ett äpple, vilket gör att dagens intag hittills landar på 1200 äckliga kalorier.
Jag vill bara skrika rakt ut. Skada mig själv. Äta hela världen... Varför kan jag inte sluta äta? Varför är jag så jälva äcklig och svag?
Inte nog med det, jag lovade min kusin att laga mat med henne ikväll, och det var dessutom min idé vilket betyder att jag inte kan dra mig ur nu. Smart, verkligen jättesmart... Förhoppningsvis kan jag undvika att överstiga 800, men det beror helt på vad vi bestämmer oss för att laga. Jag. Orkar. Inte.

Det regnar ute med, vilket förstörde dagens planer. Jag tänkte nämligen promenera in till stan och kolla runt i affärerna, köpa på mig en massa smink och annat som är mycket billigare här. Detta är nämligen min näst sista helg i Edinburgh, och det vore ju tragisk att bara ligga hemma och trycka i sig mat hela helgen, som jag gjort hittills...Haha gud! Jag väntar till 3, och sedan tar jag bussen in om det inte blir bättre väder...

Min sista vecka jobbar jag 10.30-19.00 passet, vilket innebär att jag kommer hem runt 20.30 varje kväll. Jag känner mig stressad utan att veta varför. Jag ville ju flytta hem, och det vill jag fortfarande, men det skrämmer mig samtidigt. Det känns som ett bakslag. Kan inte fatta att jag bara varit här sedan augusti. Det känns som en evighet!

Dags att klä på sig något anständigt och ta tag i sitt liv nu känner jag, för detta fungerar inte!
Förövrigt vill jag ha sommaaar!

 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0